ICT, internet en social media

img riskMet onze advies- en consultancy diensten adviseren wij het Midden- en Kleinbedrijf over hoe zij informatietechnologie het meest optimaal kunnen inzetten. Ook adviseren wij u op het gebied van online diensten, webdesign, logo’s, huisstijlen en inzet van (Social) Media.

Advisering IT & automatisering

Onze IT consultancy diensten omvatten zowel advies- als implementatiediensten. Hiermee borgen wij de juiste inzet van ICT faciliteiten, passend bij uw wensen en mogelijkheden. Ook ondersteuning en begeleiding wij bewustwording-, migratie- en implementatietrajecten van nieuwe ICT functionaliteiten. Maak met uw onderneming de juiste keuzes in alle ICT facetten als netwerkconfiguraties, computersystemen, software applicaties, beveiliging, internet diensten en vele andere door gebruik te maken van de ontzorgende mogelijkheden van De Louw IT & Advies.

Advisering online design, logo en huisstijlen

Het internet biedt kansen om naamsbekendheid te vergroten en vertrouwde uitstraling te creëren. Het is van groot belang dat uw website uw digitale visitekaartje is en dan ook overbrengt wat u wilt vertellen. De basis van een goede website ligt niet alleen bij uw eigen huisstijl en het gebruik van uw logo, maar minstens zo belangrijk is de opzet, vindbaarheid en correcte vulling. De Louw IT & Advies ondersteunt en adviseert MKB en ZZP bij het ontwikkelen en realiseren van onder andere eigen websites, bedrijfslogo en huisstijl. Eveneens wordt aandacht geschonken aan belangrijke facetten als kleurstelling, (papieren) design en consistentie tussen alle media.

Social Media

Een inmiddels niet meer weg te denken fenomeen is de inzet van Social Media ten behoeve van promotie, bedrijfsvoering en communicatie met klanten, leveranciers en prospects. Om de inzet van Social Media voor uw bedrijf of organisatie succesvol te benutten kunnen wij u op maat advies geven. Tijdens sessies wordt met name ingegaan op het gebruik, het onderhoud en voorkomen van algemene valkuilen van de inzet van Social Media.

Second opinion

U heeft behoefte aan een second opinion  of scan bij of van uw IT- of online werkomgeving of bij een verkregen offerte? Wij kunnen u ondersteunen met op maat advisering op basis van een second opinion. Heeft u behoefte aan een second opinion of scan, laat De Louw IT & Advies met u meedenken en maak de juiste keuze voor een optimale inzet van ICT en online diensten.