ICT en automatisering met online diensten

I2A-Services

Samen met onze partners bieden wij diverse lokale en online diensten aan, welke u helpen aan een professionele werkplek in een betrouwbare omgeving met veilige opslag en backup van uw bedrijfskritische data. Zorg ervoor dat u met de juiste internet, informatie- en communicatietechnologie klaar bent voor de toekomst.

Lokaal werken, netwerkconfiguraties en internet diensten

Wilt u online werken waardoor plaats- en tijd onafhankelijk bent, kies dan voor de mogelijkheden van het internet. Hierdoor is uw kantoor altijd bereikbaar en wordt de juist zo belangrijke communicatie met name voor MKB en ZZP enorm vergemakkelijkt. Kiest u voor een vaste locatie met meerdere werkplekken, is een oplossing met een vaste netwerk configuratie aangevuld met hard- en software beter passend bij uw bedrijf.

Divers aanbod van diensten

Wij bieden volledige Informatietechnologische, Internet en Automatiserings-oplossingen aan. Informatietechnologie wordt steeds complexer, backup van administratie en facturatie steeds belangrijker en  de veiligheid van uw data en bedrijfsnetwerk steeds kwetsbaarder! Speciaal voor Midden Klein Bedrijf hebben we moderne en scherp geprijsde IT oplossingen gerealiseerd:

  • Backup oplossingen
  • Mail en Agenda functionaliteiten
  • Webhosting, webdesign, domeinregistratie en CMS-oplossingen
  • Microsoft365 (voorheen Office365), online Office, Teams en samenwerkomgevingen
  • Logo, huisstijl en visuele mogelijkheden
  • Advisering informatie- en communicatietechnologie
  • Ondersteuning op afstand

Ook assisteren wij in het realiseren en beheren van uw interne IT infrastructuur. De beste aansluitende ICT producten, software en online diensten krijgt u wanneer de bedrijfsprocessen in beeld zijn. Maak als midden- en kleinbedrijf en zelfstandigen zonder personeel de juiste IT investeringskeuzes, laat u voorafgaand goed adviseren.